ELEKTROTECHNIEK

SEV Technics verzorgt een breed pakket aan diensten wat betreft elektrotechniek: leveren, installeren, herstellen en onderhouden. Van het verlengen en verleggen van kabels tot Domotica.

 

 

 

CENTRALE VERWARMING

Met een Condensatieketel bespaart u direct op gaskosten. In sommige gevallen wel tot 35%. SEV Technics installeert condensatieketels professioneel en direct. Die kiest u met oog voor kwaliteit en milieu.

SANITAIRE RENOVATIE

Sanitaire renovatie door SEV Technics betekent complete ontzorging in het totaalproject en aandacht voor het milieu.  Wij helpen van uitbraak tot installatie en onderhouden uw contacten.

 

 

 

Onze techniek voor uw comfort

S.E.V. Technics: Dat staat voor Sanitair, Elektriciteit, Verwarming en Ventilatie in combinatie met toptechnieken. 4 domeinen die quasi geen geheimen voor ons hebben als specialist en vakkundig installateur. Onze specialiteiten zijn zonneboilers, domotica, ventilatie, fotovoltaïsche panelen, camerabewaking en databekabeling.

 

We zijn voornamelijk werkzaam in West-Vlaanderen, waaronder Roeselare, Ieper, Kortrijk en Brugge, maar ook daarbuiten tellen we al heel wat opgetogen klanten.

 

Vertrouw op S.E.V. Technics voor de installatie, het onderhoud of de herstelling van:

  • CV installaties
  • Sanitair
  • Ventilatie, cruciaal voor een gezonde woning
  • Groene energie, zoals warmtepompen, zonneboilers en fotovoltaïsche installaties
  • Residentiële en industriële elektriciteit
  • Databekabeling, secuur getest en enkel met materiaal van topmerken
  • Domotica voor een hoog leefcomfort en laag energieverbruik
  • Camerabewaking om ongewenste bezoekers buiten te houden

 

Onze klanten, onze toekomst

Onze drive? Kwalitatief vakwerk afleveren. Non-stop een professionele service bieden. En dat in combinatie met innovatie en continuïteit. Onze dagelijkse missie is een lange termijnrelatie met onze klanten te onderhouden, of u nu bij ons komt aankloppen als particulier, personeel, industrie, projectontwikkelaar of leverancier. We denken mee met u om een optimale prijs/kwaliteit te garanderen, mét respect voor onze afgesproken termijnen.

 

Doorwinterde specialisten in sanitair, elektriciteit, verwarming en ventilatie

S.E.V. Technics is uit de grond gestampt door 2 vakmannen en biedt het beste van 2 werelden. Een gediplomeerd elektrotechnicus met een decennium praktijkervaring achter de rug. Hij is bijzonder handig in residentiële en industriële elektrotechnische installaties, maar ook in domotica, videobewaking en databekabeling is hij uiterst bekwaam. Hij zit niet stil en volgt geregeld bijscholing om bij de pinken te blijven in de laatste nieuwe ontwikkelingen.

 

Onze 2de vakman weet alles van verwarming, sanitair en ventilatie. Als erkend installateur van centrale verwarming in 2001 sleutelde hij al aan alle soorten verwarmingsinstallaties. Een klassieke of industriële verwarming, warmtepompen of zonneboilers, vloerverwarming of zwembadverwarming tot de meest moderne verwarmingstechnieken, hij weet het perfect toe te passen.

 

Tevreden klanten, daar doen we het voor

Naast verwarming, elektriciteit, sanitair en ventilatie is uw tevredenheid onze passie. Dankzij onze ervaring en jong enthousiasme hebben we al heel wat projecten succesvol afgerond. Onze tevreden klanten zijn hierbij onze beste referentie en trots. Aarzel niet ons te contacteren voor wat meer informatie!

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review